Career Control – Vier Leeuwen Zakelijke Incasso

Career Control is dé intermediair voor banen in het Credit Management. Sinds de oprichting in 2002 richt Career Control zich 100% op vacatures van debiteurenbeheerder, incassomedewerker, credit controller tot credit analyst, underwriter, medewerker bijzonder beheer en risk– & credit manager.

Als marktleider en bij een aanzienlijk deel van de opdrachtgevers als preferred supplier in deze nichemarkt, bedienen zij vanuit de kantoren in Woerden en Eindhoven de top 200 Credit Management organisaties van Nederland. Naast de interim / detachering en werving– en selectie diensten, verzorgt Career Control eveneens uitgebreide outplacement trajecten, bemiddeling voor interimmers en vaktrainingen.

Inmiddels heeft Career Control sinds haar bestaan meer dan 100 uiterst gedreven & ambitieuze werknemers in dienst. Alle medewerkers van Sales tot en met de volledige Back Office genieten een ruime achtergrond in credit management functies. Met deze sterke vakinhoudelijke knowhow en kennis van deze niche markt in huis onderscheidt Career Control zich ten opzichte van haar concurrent. Het winnen van de titel “Intermediair van het jaar” en nominatie van “Beste recruitment”bevestigt Career Controls succesvolle werkwijze.

Meer informatie over Career Control vindt u op www.careercontrol.nl