Over ons – Vier Leeuwen Zakelijke Incasso

Uw aanspreekpartners

Arco Bargeman
Kantoordirecteur

Bart Bijker
Coördinator incasso

Naoual Kabet
Coördinator outsourcing

Onze kernwaarden

Kennis

Kennis


Kennis vormt de basis van de dienstverlening van Vier Leeuwen Zakelijke Incasso. Op basis van kennis zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te adviseren aangaande de inrichting van het debiteurentraject.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexibiliteit heeft betrekking op de mogelijkheden die Vier Leeuwen Zakelijke Incasso biedt in haar oplossingen. “Nee” verkopen bestaat vrijwel niet, wij zullen enkel mogelijk anders adviseren. Verder proberen wij ‘standaard procedures’ zoveel mogelijk te vermijden, wij luisteren naar u als klant en zoeken naar maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Aandacht

Aandacht

Aandacht vormt de basis voor efficiënt credit management en incasso. Aandacht voor uw klanten resulteert in een betere klanttevredenheid en een snellere incassering van uw openstaande vorderingen.

Daadkracht

Daadkracht

Daadkracht is noodzakelijk om resultaat te verkrijgen. Daadkracht naar klanten toe door een snelle en slagvaardige opvolging van acties. Daadkracht om datgene te doen waar wij goed in zijn: het incasseren van openstaande vorderingen.

Over ons

Vier Leeuwen Zakelijke Incasso is in 2007 in Utrecht opgericht en is daar gevestigd.

Bij de dienstverlening van Vier Leeuwen Zakelijke Incasso richten we ons op de zakelijke markt. Onze filosofie is dat door maatwerk en een persoonsgerichte aanpak de zakelijke relatie ook na het inschakelen van een incassobureau op een goede manier kan worden voortgezet. Professionaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Door het werken met goed opgeleide en ervaren medewerkers kunnen wij dit realiseren.

In 2013 is Vier Leeuwen Zakelijke Incasso overgenomen door Flanderijn. Dat is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie met 11 kantoren in Nederland en 1 in België. Daarna hebben wij ons ontwikkeld als Premiumlabel voor het incasseren van B2B-vorderingen en het ondersteunen van bedrijven bij hun debiteurenbeheer en creditmanagement. U heeft de voordelen van een kleinschalige organisatie met korte lijnen en specialistische kennis, maar ook de voordelen van de slagkracht van een marktleider op het gebied van incasso- en gerechtsdeurwaardersdiensten. Zo kunnen wij in samenwerking met Flanderijn en haar samenwerkingspartners alle facetten in een debiteurenproces aanbieden, van facturatie en debiteurenbeheer, tot detachering en trainingen, het voeren van gerechtelijke procedures en het uitvoeren van vonnissen.

Kwaliteitsnormen

Vier Leeuwen Zakelijke Incasso is een 100% dochteronderneming van Flanderijn, een groot incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie met 11 kantoren in Nederland en 1 in België. In die hoedanigheid voldoet Vier Leeuwen Zakelijke Incasso aan de volgende kwaliteitsnormen.

ISO 9001:2015
Vanaf 2011 beschikt Flanderijn, de moedermaatschappij van Vier Leeuwen Zakelijke Incasso, over het certificaat in het kader van ISO 9001:2015. Iedere drie jaar vindt er een hercertificering plaats. Jaarlijks is er een controle. De hercertificering voor ISO 9001:2015 is in 2017 met succes afgerond.